Laatste nieuws

RSM Erasmus

13 oktober 2012

Oomens ICT werkt momenteel aan onderhoud en uitbreiding van diverse website binnen de Rotterdam School of Management aan de Erasmus universiteit in Rotterdam.

De websites zijn allen gebaseerd op Typo3. Oomens ICT heeft uitgebreide kennis van en...[meer...]

Categorie: Typo3 | Geen reacties

KPN Deal IT

06 juni 2012

Oomens ICT is momenteel weer werkzaam bij TriMM aan het KPN Deal IT project. Deal IT is een portal voor KPN partners met informatie en applicaties. 

Oomens ICT werkt aan diverse updates van de portal, inclusief uitbreiding van security...[meer...]

| Geen reacties

Nieuwe release Writeplace

26 januari 2012

Door: V.J. Oomens

Bij Oomens ICT wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwste release van de online auteurs en e-learning omgeving Writeplace versie 3.0. WP3 biedt de gebruiker een aantal nieuwe mogelijkheden zoals Realtime Streaming van audio en video, e-commerce...[meer...]


Dukers en Baelemans: Writeplace voor e-learning

25 januari 2012

Door: Victor Oomens

Dukers en Baelemans heeft besloten om Writeplace te gaan gebruiken als e-learning platform voor een aantal nieuw te ontwikkelen leermodules.

Per 1 september 2012 zal de eerste e-learning module online gaan. Writeplace voorziet in het ontwikkelen en...[meer...]

Categorie: Writeplace | Geen reacties

Magento ondersteuning

14 april 2011

Door: Victor Oomens

Oomens ICT levert voor steeds meer bedrijven en eindklanten directe Magento ondersteuning. Hiervoor is een cerberus support systeem opgezet om deze klanten goed te kunnen bedienen. De ondersteuning bestaat niet alleen uit kleine...[meer...]

Categorie: Internet | Geen reacties

Artikel 6 tot 10 van 28

< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >

Beschikbaarheid

Welkom

Oomens ICT is op 1 oktober 2003 opgericht door Victor Oomens. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van complexe internet applicaties. Door veel gebruik te maken van open source zijn wij altijd in staat geweest geavanceerde oplossingen te leveren voor realistische budgetten.