Laatste nieuws

EFOS project

21 mei 2009

Door: Victor Oomens

In opdracht van EFOS Europa werkt Oomens ICT aan de realisatie van een nieuwe website. De site moet het VECU project gaan ondersteunen. Diverse universiteiten in Europa doen hieraan mee.

De nieuwe site krijgt een specifieke bibliotheek waarbinnen...[meer...]

Categorie: Internet | Geen reacties

Uitbreiding webshop activiteiten

10 april 2009

Door: Victor Oomens

Oomens ICT heeft de afgelopen weken diverse verzoeken gekregen voor het bouwen van een webshop. Dat heeft geleid tot twee concrete opdrachten.

Voor beide opdrachten wordt het open source e-commerce programma Magento ingezet. Magento is in onze ogen...[meer...]

Categorie: Internet | Geen reacties

DIY webshop

10 maart 2009

Door: Victor Oomens

Oomens ICT werkt aan een 'Do It Yourself' webshop. De webshop stelt bedrijven, maar ook particulieren in staat om zonder enige kennis van webshops een shop in hun eigen website te integreren. De klant hoeft enkel een paar regels code in de eigen...[meer...]

Categorie: Internet | Geen reacties

Nieuwe website

03 maart 2009

Door: Victor Oomens

Oomens ICT heeft een nieuwe website. De site draait op het open source CMS Typo3. Het uiterlijk van de nieuwe site komt van het Zen Wireframe van Mediatech. Met minimale aanpassingen en een aantal vertalingen kon deze site binnen 1 dag gerealiseerd...[meer...]


Writeplace activiteiten naar Prosolva B.V.

17 september 2007

Door: Victor Oomens

Het product Writeplace, ontwikkeld door Oomens ICT voor het ontwikkelen van e-learning materiaal via internet, is overgenomen door Prosolva B.V.. Samen met Oomens ICT gaat Prosolva B.V. dit product verder ontwikkelen.

Het product Writeplace zal...[meer...]


Artikel 21 tot 25 van 25

< Vorige 1 2 3 4 5

Welkom

Oomens ICT is op 1 oktober 2003 opgericht door Victor Oomens. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van complexe internet applicaties. Door veel gebruik te maken van open source zijn wij altijd in staat geweest geavanceerde oplossingen te leveren voor realistische budgetten.